Terrein: Deze mensen maken het terrein op zaterdag klaar voor een nieuwe dag MRF. Het gaat dan om klaarzetten van stoeltjes en tafeltjes aan de toog die vrijdag niet gebruikt wordt, helpen bij het opzetten van geluid en licht op de podia, zorgen voor ontbijt op de camping,…
Tap: Deze mensen bevolken de taps en tussentogen. Zij voorzien de festivalgangers van de nodige drank.
Goodies: Bekerinzamelingspunt. De festivalgangers krijgen voor iedere twintig bekertjes een gadget. Zo houden we het terrein toch een beetje proper.
Cocktail: Hier voorzien we de meute van zonnige cocktails.
Logistiek: Je verzorgt, tijdens het festival, mee de technische kant achter het festival: elektriciteit, hekwerk, tenten, ...
VIP: Zorgt ervoor dat de artiesten en VIPS in de VIP-area niets te kort komen.
Roadies: Zorgen ervoor dat de op- en afbraak van het materiaal van de groepen vlot verloopt. Voorzien artiesten van pintjes, bemoedigende schouderklopjes en het obligate gezever.
Bonnetjes: Wisselen de euro's van de festivalgangers in voor bonnetjes, waarmee ze dan weer drank kunnen kopen.
Inkom: Wisselen de tickets in voor inkombandjes. Controleren ook of iedereen die binnen wil er wel ééntje om heeft.
Security: Staan aan de in- en uitgangen, van bijvoorbeeld de VIP-area. Controleren of iedereen die er binnen wil, er wel binnen mag. Wandelen ook rond op de rest van het terrein en zorgen zo voor wat sociale controle.
Camping: Controleren of iedereen die op de camping binnenwil daar wel binnen mag, en verzorgen ook de tap op de camping.
Opbouw: Helpen bij het zetten van hekwerk, tenten, togen, podia, etc.
Afbraak: Helpen bij de afbraak van het materiaal en opruimen van de festivalweide en de camping.